Voorwaarden

Artikel 1 – Definities

1.1 Flash Parking is een verhuurbedrijf in de buurt van het vliegveld van Charleroi
Telefoonnummer: +32 467 135 238
Email: info@flashparking.be

1.2 Reiziger: De persoon die een reservering maakt met Flash Parking voor een parkeerplaats.

1.3 Periode van parkeren: de door de reiziger gespecificeerde periode in zijn reservering waarbij het voertuig door de reiziger wordt geparkeerd, dwz de periode tussen de startdatum (inclusief deze datum) en de vertrekdatum van de parkeerplaats.

Artikel 2 – Parkeerservice

2.1 Bij reservering met Flash Parking, met vermelding van de exacte parkeerperiode en de aankomst- en retourtijden, kan de reiziger een parkeerplaats reserveren.
2.2 De reservering geeft het recht om het voertuig tijdens de reserveringsperiode te parkeren.
2.3 Een aantal parkeerplaatsen is voorbehouden voor de parkeerservice. Flash Parking heeft het recht om een reservering te weigeren als het aantal aangewezen parkeerplaatsen overschreden wordt door deze reservering.
2.4 Flash Parking heeft het recht om reserveringen te weigeren zonder geldig redenen.

Artikel 3 – Boeken, betalen, wijzigen en annuleren

3.1 De reiziger mag tot 20 minuten voor de aanvang van de parkeerperiode een reservering maken voor de parkeerdienst.
3.2 Bij de levering van het voertuig dient de reiziger te betalen voor Flash Parking. Het kan via bancontact of je kan contant betalen.
3.3 Flash Parking heeft het recht om zijn tarieven te wijzigen. Deze wijzigingen gelden niet voor eerder gemaakte boekingen.

Artikel 4 – Privacy

4.1 Flash Parking houdt hoge ethische normen vast en respecteert uw privacy. Daarom geven we uw gegevens niet door aan derden.

Artikel 5 – Parkeren

5.1 De passagier moet zijn voertuig op een van de vrije parkeerplaatsen parkeren.

Artikel 6 – Aansprakelijkheid

6.1 Parkeren is geheel op eigen risico van de reiziger.
6.2 Flash Parking heeft de bevoegdheid en het recht om het voertuig van de reiziger te verplaatsen als de laatstgenoemde zijn sleutel bij Flash Parking verlaat. De reiziger kan zijn sleutel bij Flash Parking verlaten om bijvoorbeeld zijn voertuig te laten wassen. Flash Parking zal dit werk met de grootste zorg uitvoeren. De werknemers van Flash Parking hebben het recht om de positie van de achteruitkijkspiegels en de stoel te veranderen om het voertuig veilig te kunnen gebruiken.
6.3 Flash Parking is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de reiziger heeft geleden, met uitzondering van schade aan het voertuig veroorzaakt door kwaadaardige handelingen of grove nalatigheid van Flash Parking of haar medewerkers.

Artikel 7 – Slotbepaling

7.1 Belgische wetgeving is van toepassing op onze diensten.

Ontheffing van aansprakelijkheid
Flash Parking besteedt de grootste zorgen aan de onderhoud van deze site. Sommige informatie is echter mogelijk niet correct. De teksten op deze website geven dus geen rechten toe.

Flash Parking is niet verantwoordelijk voor eventuele informatie op een website of webpagina, die zouden verwijzen naar deze Flash Parking website (www.flashparking.be).
Grafische representaties (inclusief foto’s) op deze site mogen niet worden gereproduceerd of gepubliceerd door afdrukken, fotokopiëren, faxen, typen of opslaan in een geautomatiseerd bestand. Als u dat wenst, kunt u een vergunning aanvragen via het informatieformulier of per e-mail.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst te krijgen, neem dan contact op met ons via e-mail: info@flashparking.be.